Budinca de varza la cuptor

de daniastefania in Mancaruri de legume, 8 Iul 2015 | 7980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 6 linguri lapte
  • 2 linguri malai
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 lingurita Cimbru uscat
  • Unt pentru uns tava
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de varza la cuptor:

Tocam varza marunt. Eu am tocat-o marunt in robot. Apoi o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat o punem la scurs. Curatam ceapa si o tocam. Rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete. Punem intr-un vas putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam rosiile. Adaugam sare, piper. Amestecam laptele cu malaiul si il adaugam. Adaugam si varza scursa si lasam sa se prajeasca putin. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin. Adaugam apoi ouale si cimbrul. Amestecam bine totul. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu putin unt. Deasupra presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 190 grade C, pana se rumeneste frumos. Dureaza cam 20-30 minute. Se lasa sa se raceasca putin. Servim cu smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu conopida si piure de cartofi